Ilyet még nem láttam! Zseniális! Így adj el egy szinte üres könyvet!

Ilyet még nem láttam! Zseniális! Így adj el egy szinte üres könyvet!

Bele is vágok a közepébe, mert amit nemrég láttam az engem is kreativitásra sarkalt, hogy igenis lehet még újat alkotni. A Rombold le ezt a könyvet – Kreativitás kis őrültséggel című szinte üres könyv az első lapozás után magával ragadott. Nem azért, mert én is meg akarom venni, és szétrombolni, hanem maga az a tény, hogy mennyire kreatív ötlet. A könyvből fényképeztem részleteket, hogy mégis lásd, miről van szó.. A képeken láthatod, hogy nem sok szöveg van rajta, a célja nem is az, hogy olvasson a használója. Bár igaz, hogy főleg a tinédzser korúak a célcsoportja a könyvnek, azért engem is betalált. Képek alatt folytatom.

romboldle2

romboldle6 romboldle5 romboldle4
rombolde3

romboldle7

A feladatokban láthatod, hogy azért rá-rá kényszeríti a használóját arra, hogy könyvtárba is menjen, de a lényeg, hogy arra sarkalja, hogy kimozduljon, kreatívabb legyen. A célcsoportot (szülőket, gyerekeket) teljesen meg is fogja. Sőt már youtube videót is láttam róla. Ehhez hasonlóan van már olyan is, hogy Nyírd ki ezt a naplót. Szinte ugyanarra a koncepcióra épül.

Keress te is valami új dolgot, fordítsd ki a saját vállalkozás ötletedet, vagy akár valamelyik Minneres vállalkozás ötletet (több van mint 150 az oldalon).

Ehhez kapcsolódó tartalmak:

Share Button

Ez is érdekelhet

Kommentek